Candidatul ales are şi oportunitatea de a locui la faimoasa adresă, dar va avea şi un salariu mărit faţă de cel avut de predecesor. Funcţia a fost publicată pe site-ul web Royal Household care oferă „o retribuţie competitivă plus beneficii”. Poziţia odată obţinută oferă o gamă de alte avantaje printre care rezidenţa la Buckingham Palace în Castelul Windsor.

Funcţia respectivă e descrisă ca: „o cale spre ospitalitate care va dezvolta capacităţile tale şi expertiza în menaj. Intrând în echipa noastră de profesionişti, vei menţine, curăţa şi îngriji şi te vei ocupa de o mare gamă de interioare şi obiecte asigurându-te că se prezintă impecabil”.

Candidatul va trebui printre altele să ţintească la „standardele cele mai înalte într-un mediu în care îşi poate dezvolta propriile abilităţi. E de preferat o experienţă anterioară, dar asta nu înseamnă că Palatul respinge din start pe cei cu o ”abordare pozitivă” dar fără prea mare experienţă.

Descriind candidatul ideal, Palatul spune: „Bine organizat şi cu bune capacităţi de a-şi gestiona timpul, de a îndeplini termene şi de a munci în mod eficient pentru a-şi îndeplini sarcinile. Mai ales să fie capabil să-şi însuşească noi competenţe şi să-şi dezvolţi o carieră în domeniul ospitalităţii”. Ofertele se încheie pe 15 septembrie, iar interviurile se vor ţine pe 2 octombrie, titrează The Sun.

Te-ar putea interesa și: