Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea. Temperaturile sunt în CREȘTERE. Primăvara se INSTALEAZĂ TREPTAT
Vremea. Temperaturile sunt în CREȘTERE. Primăvara se INSTALEAZĂ TREPTAT

Vremea. Temperaturile sunt în CREȘTERE. Primăvara se INSTALEAZĂ TREPTAT

ANM anunță că vremea din 28 martie este într-un proces real de încălzire. În sfârșit, putem spune că suntem pe care să scăpăm de iarnă.

După o săptămână cu temperaturi scăzute, de miercuri, meteorologii anunță o schimbare termică favorabilă în toată țara. Chiar dacă cerul va mai prezenta înnorări, iar condițiile de ploaie și chiar ninsoare se vor menține la munte, totuși soarele nu va lipsi din mai multe zone ale țării, inclusiv în Capitală.  

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. La începutul şi sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.

În Capitală 

În București, vremea se schimbă radical. Vom avea parte de o zi cu soare, cerul va fi în mare parte senin, iar temperaturile vor fi cuprinse între 12 și 0 grade Celsius. 

Potrivit prognozei meteo ANM, la munte se vor menține condiții de ploaie și ninsoare, însă se va resimți o încălzire accentuată. Valorile temperaturilor sunt între 7 și -2 grade Celsius. temperaturile record ale săptămânii vor fi sâmbătă, 31 martie, când se vor înregistra 18 grade Celsius.

Încet, dar sigur, primăvara se reinstalează în România, așadar ne vom bucura de o vreme cu mult soare până la finalul acestei săptămâni: maxime de 21 de grade în Capitală.