Evenimentul Zilei > Vremea > VREMEA din ROMÂNIA. Temperaturile CRESC BRUSC cu încă TREI GRADE CELSIUS
VREMEA din ROMÂNIA. Temperaturile CRESC BRUSC cu încă TREI GRADE CELSIUS

VREMEA din ROMÂNIA. Temperaturile CRESC BRUSC cu încă TREI GRADE CELSIUS

Vremea în România. Temperaturile vor crește în foarte rapid în timpul zilei de miercuri, acestea ajungând la valori precum 28 de grade Celsius.

Miercuri, în jumătatea estică a țării cerul se va menține mai mult senin, în timp ce în vest îndeosebi în cursul după-amiezii înnorările se vor accentuă și local își vor face apariția aversele de ploaie însoțite de descărcări electrice.

Vântul va suflă slab aproape peste tot, cel mult slab până la moderat în sud-vest, nord-est și sud-est. Temperaturile maxime se vor situa în general între 21 și 26 de grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei) și 24-29 de grade Celsius în restul teritoriului.

Prognoza meteo din 23 mai anunță caniculă în București. Temperaturile cresc cu încă trei grade față de ziua precedentă, atingând maxime de  27°C. Cerul se menține parțial înnorat, vântul bate cu viteză între 10 şi 15 km/h și sunt slabe șanse de precipitații. Minima nopții va fi de 14°C.