Vremea se va răci în jumătatea de nord a ţãrii, iar valorile temperaturilor se vor apropia de normalul acestei perioade.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza şi în prima parte a nopţii, când trecãtor va ploua în zona Carpaţilor Orientali, pe arii restrânse în Moldova, izolat în Maramureş, Crişana, Transilvania, iar în a doua parte a intervalului posibil şi în Muntenia. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, dar local şi în restul zonelor, în special în est şi în sud-

Prognoza meteo pentru, 14 septembrie

Vremea se va rãci şi în jumãtatea de sud a teritoriului, astfel cã, la nivelul întregii ţãri, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte şi pe litoral.

Temperaturile maxime se vor situa între 20 şi 30 de grade, iar cele minime între 0 grade în estul Transilvaniei şi 17 grade pe litoral.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminică, 15 septembrie

Vremea se va încãlzi. Cerul va fi mai mult senin ziua, apoi se va înnora treptat începând din nordul ţãrii. Noaptea vor fi averse şi posibil descãrcãri electrice, local, în Maramureş, în Crişana, precum şi în nordul Transilvaniei şi al Moldovei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 32 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre 6 grade.