Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea se schimbă radical. De la soare, la îngheț. News Alert
Vremea se schimbă radical. De la soare, la îngheț. News Alert

Vremea se schimbă radical. De la soare, la îngheț. News Alert

În perioada următoare vor exista câteva schimbări fundamentale legate de caracteristicile stării meteo din România. Vremea va cunoaște accente severe de ingheț.

Vremea va deveni caldă în vestul și sud-vestul teritoriului, dar se va menține apropiată de normal din punct de vedere termic, pentru această perioadă, în restul țării. Astfel, ANM menține prognoza oferită de EvZ în cursul zilei de ieri

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, îndeosebi în cursul zilei, va ploua local în nord, centru și nord-est, precum și la deal și munte, și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu uşoare intensificări la altitudini mari, în Carpaţii Meridionali şi de Curbură.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 şi 17 grade Celsius, cu cele mai scăzute valori în Transilvania și cele mai ridicate în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 10 grade Celsius. Local va fi ceață, în zonele joase, mai ales noaptea. În București, vremea se va menține apropiată de normal din punct de vedere termic. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi condiții ca, trecător, să plouă slab.

Condiții de ceață în timpul nopții