Evenimentul Zilei > Social > Vremea în ROMÂNIA. RAFALE de VÂNT și temperaturi aproape de ÎNGHEȚ
Vremea în ROMÂNIA. RAFALE de VÂNT și temperaturi aproape de ÎNGHEȚ

Vremea în ROMÂNIA. RAFALE de VÂNT și temperaturi aproape de ÎNGHEȚ

Vremea se înrăutățește. Dacă sâmbătă am avut în București temperaturi maxime de 18 - 19 grade, începând cu ora 20:00, vântul a început să se intensifice în Capitală. La rafală, s-a ajuns la 50 - 55 km/h. Minima de duminică dimineață va fi de cel mult 2 grade Celsius.

Vremea se va menține deosebit de rece pentru această perioadă până spre sfârşitul săptămânii viitoare, precizează meteorologii. 

„Cerul va fi mai mult noros, iar vântul se va intensifica treptat, cu rafale ce vor atinge 50…55 km/h. Minima termică de duminică dimineața va fi de 1…2 grade.” precizează meteorologii pentru intervalul 17 martie, ora 20:00 – 18 martie, ora 08:00. 

Din 18 martie, la ora 08:00 până în 19 martie, la aceeași oră, 08:00, vremea se răcește accentuat și minima va ajunge la -5 grade Celsius. 

„Vremea se va răci accentuat, astfel încât maxima termică se va situa în jurul valorii de 2..4 grade, iar minima va fi de -5…-3 grade. Mai ales în cursul zilei, vor fi precipitații moderate cantitativ, la început sub formă de ploaie, apoi și lapoviță sau ninsoare, favorizând producerea poleiului, iar vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 55 km/h.” precizează ANM, conform DCNews.