Evenimentul Zilei > Social > VREMEA face primele VICTIME. ACCIDENT în care a fost implicat un MICROBUZ cu PASAGERI
VREMEA face primele VICTIME. ACCIDENT în care a fost implicat un MICROBUZ cu PASAGERI

VREMEA face primele VICTIME. ACCIDENT în care a fost implicat un MICROBUZ cu PASAGERI

Trei persoane au fost rănite uşor, luni dimineaţa, pe DN2 Buzău - Râmnicu Sărat, după ce şoferul unui microbuz a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-o movilă de pământ, în condiţiile unui carosabil acoperit de zăpadă.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe raza localităţii Oreavu, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

În microbuz se aflau 13 pasageri, iar în urma evenimentului trei persoane au fost rănite uşor.

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat duminică o prognoză specială pentru municipiul Bucureşti, ce vizează precipitaţii sub formă de ninsoare, lapoviţă şi ploaie şi este valabilă până luni, ora 16:00.

Potrivit meteorologilor, se vor înregistra precipitaţii în general moderate cantitativ, mai ales sub formă de ninsoare, cu depunere de strat de zăpadă, iar din dimineaţa zilei de luni, treptat, ninsorile se vor transforma în lapoviţă şi ploaie, iar stratul de zăpadă se va topi.

Temporar vântul va avea intensificări cu viteze în general de 40-50 km/h. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea maximă va fi de 2-4 grade, transmite Agerpres.