Evenimentul Zilei > Vremea > VREMEA este INSTABILĂ. ANM a anunțat o SCĂDERE BRUSCĂ de temperatuă
VREMEA este INSTABILĂ. ANM a anunțat o SCĂDERE BRUSCĂ de temperatuă

VREMEA este INSTABILĂ. ANM a anunțat o SCĂDERE BRUSCĂ de temperatuă

Vremea se schimbă pe zi ce trece. Experții ANM au anunțat că în următoarele zile vom avea parte de temperaturi mai scăzute și averse de ploaie în diferite regiuni ale țării.

Potrivit ANM, miercuri vremea va fi în general instabilă în toată țara și vor cădea averse de ploaie pe spații extinse în toate regiunile, însă acestea nu vor fi prea importante cantitativ. Doar la munte izolat se vor strânge cantități de apa de până la 10-15 mm. Vântul va sufla moderat în estul țării și mai mult slab în restul regiunilor.

Temperaturile maxime vor fi situate în general între 17 și 22 de grade în Transilvania și Maramureș, 22-27 de grade în Banat, Crișana și Oltenia și 20-25 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, din nou cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în zonă litorala.

Locuitorii Capitalei vor avea parte de ploaie, vânt moderat. Vremea se menține caldă însă, cu temperaturi între 22°C și 13°C. Cerul va fi parțial acoperit de nori, cantitatea de apă de 1 l/m², scrie Antena1.

La munte va ploua intensiv, cantitățile d eapă ajungând la 2 l/m². Temperaturile sunt în scădere ușoară față de ziua precedentă: cu maxime între 19°C și  14°C.