Mâine la București, cerul va avea înnorări îndeosebi în cursul zilei, când temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 7-9 grade. 

În vestul, sud-vestul şi centrul ţării vremea se va răci mâine. Norii vor acoperi cerul și, tenporar, va ploua. Cantitățile de apă vor fi mai însemnate pe alocuri. La munte, va ninge.

În restul teritoriului înnorările vor fi temporare sâmbătă.  Ploile se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va mai avea unele intensificări la munte şi doar trecător în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor situa între 10 grade în Oltenia şi 21 de grade în Maramureş. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 10 grade.

Duminică, vremea se va ameliora şi se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în jumătatea de vest a ţării şi la munte, unde local va ploua slab.

În restul teritoriului ploile se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade în Oltenia şi 21 de grade în Maramureş, iar cele minime se vor încadra între 4 şi 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 1…2 grade.