Evenimentul Zilei > Social > VREMEA se schimbă DRAMATIC. Ce se va ÎNTÂMPLA în următoarele zile. Toți ROMÂNII trebuie să ȘTIE
VREMEA se schimbă DRAMATIC. Ce se va ÎNTÂMPLA în următoarele zile. Toți ROMÂNII trebuie să ȘTIE

VREMEA se schimbă DRAMATIC. Ce se va ÎNTÂMPLA în următoarele zile. Toți ROMÂNII trebuie să ȘTIE

Vremea. Luni. 28 ianuarie, în cea mai mare parte a țării, vremea se va încãlzi. Cerul va fi mai mult noros, exceptând nord-vestul şi centrul, unde în cursul zilei va fi variabil.

VREMEA. În zona vestică a țării, îndeosebi spre searã şi noaptea se vor înregistra precipitaţii slabe mai ales sub formã de ploaie, iar la munte mixte. În restul teritoriului, doar cu totul izolat vor fi ploi slabe sau burniţã şi mai ales în Oltenia, Muntenia şi Moldova local se va semnala ceaţã.

VREMEA. Pe arii restrânse vor mai fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special pe creste, unde la rafalã va depãşi 80 km/h spulberând zãpada, în Banat, dar trecãtor şi la cote mai reduse şi în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -1 şi 9 grade, iar cele minime între -8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 5…6 grade pe litoral.

VREMEA. Presiunea atmosferica va scãdea foarte puţin, dinspre vest.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.