Vremea din 3 martie se anunță a fi însorită. Prognoza meteo la București și la munte vine cu temperaturi ridicate. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii au anunțat chiar și 20 de grade Celsius.

Duminică cerul va deveni variabil în estul țării. În Banat, Crișana și Transilvania vor mai cădea unele ploi slabe izolate. Dimineață temperaturile minime vor coborî ușor sub limită gerului în depresiunile din estul Transilvaniei, pe fondul degajării cerului de nori. 

Vântul va sufla slab până la moderat în nordul Moldovei și în Crișana și mai mult slab în restul teritoriului. Maximele termice vor urca până spre 3-8 grade în Transilvania și Maramureș, 6-11 grade în Banat și Crișana, 9-14 grade în Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul regiunii) și 7-12 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova. 

La București, temperaturile sunt într-o continuă creștere. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 8°C și : -1°C. Vântul scade din intensitate față de ziua precedentă, iar noaptea va fi senină. Vântul suflă cu o viteză de 9 km/h dinspre SV. Săptămâna viitoare sunt anunțate temperaturi foarte mari. De Joi, 7 martie, valorile în termometre pornesc de la 20 de grade C.

Atmosfera este însorită la munte, temperaturile se vor încadra între 5°C și : -5°C. Șansele de precipitații sunt scăzut, iar vântul scade din intensitate. La munte, maximele de săptămâna viitoare ating 15 grade C, joi, 7 martie, informează Antena 1