Evenimentul Zilei > Social > VREMEA. Cum nu se poate mai RĂU! ANM, avertisment de ULTIMĂ ORĂ
VREMEA. Cum nu se poate mai RĂU! ANM, avertisment de ULTIMĂ ORĂ

VREMEA. Cum nu se poate mai RĂU! ANM, avertisment de ULTIMĂ ORĂ

VREMEA. Meteorologii au avertizat, miercuri dimineață, că în cursul dimineții de joi vor reveni ninsorile în București, iar până atunci se va forma polei și ghețuș.

VREMEA. Meteorologii anunță că stratul de zăpadă urmează să se depună peste polei, ceea ce se traduce ca un avertisment atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni. „În intervalul 21 noiembrie, ora 08 – 22 noiembrie, ora 08 Vremea se va menține închisă și rece, iar temporar va ploua, posibil însemnat cantitativ – în jur de 15 l/mp. Spre sfârșitul intervalului vor fi posibile precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare, iar probabilitatea de polei sau ghețuș va fi ridicată”, se arată într-o prognoză specială pentru București. Meteorologii anunță că vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări ziua când la rafală se vor atinge viteze de până la 45…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 1… 2 grade, iar cea minimă în jur de minus 1 grad. 

VREMEA. Pentru ziua de miercuri, meteorologii au emis în sistem nowcastig cod galben de polei pentru județele Vaslui, Bacău, Vrancea, Neamț, Galați și Iași. Avertizarea este valabilă până la ora 14.30 cu posibilitate de prelungire.