Evenimentul Zilei > Actualitate > VREMEA face RAVAGII pe autostradă! Avertismentul vine de la autorități. VIDEO cu dezastrul, în articol
VREMEA face RAVAGII pe autostradă! Avertismentul vine de la autorități. VIDEO cu dezastrul, în articol

VREMEA face RAVAGII pe autostradă! Avertismentul vine de la autorități. VIDEO cu dezastrul, în articol

D.R.P.D. Constanța avertizează șoferii să aibă grijă la traficul de pe Autostrada A2 pentru că intensificările vântului au produs pagube ce îngreunează traficul. Obiectele afectate au fost proiectate pe carosabil.

Vremea rea a pus stăpânire pe România. ANM a lansat un cod galben de vânt și ninsori. Acesta este valabil până pe data de 23 februarie la ora 14. Șoferii sunt atenționați în legătură cu traficul de pe Autostrada A2.

Mesajul D.R.P.D. Constanța este următorul:

„Intensificările vântului au cauzat smulgerea unor panouri antiorbire de pe parapetul median al Autostrăzii A2 pe sensul București- Constanța, între Drajna-Fetești și proiectarea lor pe carosabil. 

Echipele D.R.D.P. Constanța intervin pentru degajarea carosabilului și desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

VĂ RUGĂM SĂ CONDUCEȚI CU ATENȚIE ȘI SĂ ADAPTAȚI VITEZA ÎN MOD CORESPUNZĂTOR, AVÂND ÎN VEDERE AVERTIZAREA ÎN VIGOARE A METEOROLOGILOR – COD GALBEN DE VÂNT!”, informează Ziua de Constanța.

FILMAREA DEZASTRULUI POATE FI VĂZUTĂ AICI