Evenimentul Zilei > Vremea > Vreme călduță la final de săptămână. Prognoza meteo pentru 13 noiembrie
Vreme călduță la final de săptămână. Prognoza meteo pentru 13 noiembrie

Vreme călduță la final de săptămână. Prognoza meteo pentru 13 noiembrie

Vreme se va încălzi ușor, temperaturile urmând să ajungă până la 15 grade, la acest sfârșit de săptămână, însă cerul va rămâne variabil

Specialiștii ANM au transmis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă 13 noiembrie. Conform acestora, vremea se va încălzi, ușor, în cursul zilei de sâmbătă, iar temperaturile vor atinge chiar și 15 grade.

În această noapte, cerul va fi senin, mai ales în zonele de deal și de munte, dar în rest, local, va fi ceaţă sau nebulozitate de nivel jos. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 şi 7 grade. vremea va fi ceva mai rece, în estul Transilvaniei.

Cerul se va menține variabil, cu nebulozitate de nivel jos ce va persista până spre dimineață în regiunile extracarpatice. Aici se va semnala ceaţă, iar izolat şi burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime în timpul zilei se vor încadra între 8 şi 15 grade, mai scăzute acolo unde ceaţa va fi mai persistentă. Temperaturile minime vor fi în general în creștere și vor fi cuprinse între -4 şi 8 grade. Acestea vor fi mai scăzute în estul Transilvaniei.

În schimb, conform prognozei meteo, temperaturile vor fi mai ridicate în zona de litoral. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilã în sud şi est, iar în rest va scădea uşor.

Vremea pentru 13 noiembrie în Capitală

În cursul nopții, în București, cerul va fi variabil, iar din a doua parte a nopţii spre dimineață va apărea posibilitatea de formare a ceții sau a norilor de nivel jos. Vântul va sufla în general slab, iar temperatura minimă va fi de 1 până la 1 grade. Temperaturi mai coborâte, spun meteorologii vor fi în zona preorășenească unde vor scădea până la -1 grad.

În timpul zilei, cerul va fi parţial noros. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 2 până la 5 grade. Dimineaţa şi noaptea, va exista probabilitatea de ceaţă. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilă.

Vremea pentru 13 noiembrie la munte

Vremea va frumoasă în continuare, cu cer variabil. Pe spaţii mici, pe văi şi în depresiuni, vor fi condiţii de ceaţă dimineaţa şi noaptea.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări mai ales pe creste. Valorile termice vor fi în scădere uşoară mai ales la valorile nocturne.