EFECTUL uimitor al TOCURILOR CUI. SECRETE care SCHIMBĂ radical o FEMEIE | VIDEO

EFECTUL uimitor al TOCURILOR CUI. SECRETE care SCHIMBĂ radical o FEMEIE | VIDEO

N-ai ajuns încă la greutatea ideală şi vrei să arăţi bine în fotografii? Există câteva secrete prin care poţi arăta mai slabă cu până la 5 kilograme, după cum precizează specialiştii în domeniu.

GALERIE FOTO: Efectul trocurilor cui în fotografie.

Ei spun că ai nevoie de o ţinută monocromă, de lenjerie modelatoare, de un zâmbet natural şi de o pereche de pantofi cu tocuri!

Neapărat cu pantofi cu toc

Ne puteți urmări și pe Google News

Îmbracă-te într-o singura culoare şi poartă lenjerie adecvată, deoarece aceste „lucruri” te vor ajuta, automat, să pari mai tonifiată, precizează şi bzi.ro. Evită culorile stridente, imprimeurile încărcate sau dungile orizontale. Daca porti rochie sau fustă, asorteaz-o neapărat cu pantofi cu toc. Picioarele tale vor parea mai lungi şi mai subtiri. Ai grijă să nu fii fotografiata de jos în sus, deoarece acel unghi poate adauga în plus până la 10 kilograme! Dacă stai in picioare, adoptă postura vedetelor de pe şi pune un picior în faţa celuilalt, în “x”. Îndoaie uşor genunchiul din faţă şi lasa-ţi greutatea pe piciorul din spate.

Fără bărbie dublă

Pentru a evita „efectul” bărbie dublă, ai grijă să ai mereu bărbia ridicată. De asemenea, ţine braţele departe de corp, suge burta, stai dreaptă! Atenţie: nu zâmbi cu toţi dinţii. Dacă eşti într-un grup, poziţionează-te în spate: cei din primul rand vor arăta întotdeauna mai masiv.

<iframe src="//www.youtube.com/embed/dhDpdHdvM8g" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>