Evenimentul Zilei > Actualitate > Vorbe grele! Cum îl face Ponta „miliardar” pe Hoandră
Vorbe grele! Cum îl face Ponta „miliardar” pe Hoandră

Vorbe grele! Cum îl face Ponta „miliardar” pe Hoandră

Cunoscutul realizator TV, Octavian Hoandră, a declarat vineri seara că îl va da în judecată pe președintele Pro România, Victor Ponta, după ce fostul premier a afirmat despre jurnalist că este miliardar.

„Gusa si Hoandra au case si masini scumpe, conturi in banci cu multe milioane, merg cu avioane private si isi fac vacantele pe yachturi scumpe (totul din banii neplatiti la Buget si angajatilor lor)!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

În replică, Octavian Hoandră a zis că îl va da în judecată.

„Îmi este scârbă! Victor Ponta a zis că eu și Cozmin Gușă suntem miliardari… Aș vrea să fiu miliardar, dar locuiesc dintotdeauna într-un apartament cu două camere. Nici măcar nu am mașină cumpărată. Circul cu mașina firmei. Nu am fost niciodată cu yachtul. (…) Mi-e greață de dumneavoastră. Vă dau în judecată. Ați făcut niște afirmații pe care trebuie să le plătiți. Până acum nu mi-am dorit să fiu miliardar, dar acum încep cu dumneavoastră: să fiți dumneavoastră primul cotizant. Încep să fiu mai atent la ce se spune despre mine. Ne vom întâlni în instanță!”, a spus Octavian Hoandră la Realitatea Plus.

„Victor Ponta este nervos că a intrat Cozmin Gușă în PSD să reorganizeze ce mai este de reorganizat. A sărit pe noi… ăsta era motivul!”, a mai spus jurnalistul.

Octavian Hoandră a declarat că dacă va câștiga procesul cu Victor Ponta va dona banii unui copil necăjit.