Evenimentul Zilei > Actualitate > „Vom face Tel Avivul una cu pământul”! De aici începe războiul mondial!
„Vom face Tel Avivul una cu pământul”! De aici începe războiul mondial!

„Vom face Tel Avivul una cu pământul”! De aici începe războiul mondial!

Schimbul înricoător de replici din Orientul Apropiat cutremură lumea întreagă. Două mari forțe militare se amenință cu un război devastator. Pericolul e uriaș nu numai pentru regiune, ci și pentru întreaga lume, dat fiind că una dintre tabere dispune de capacități nucleare!

„Vom face Tel Avivul una cu pământul”! Acesta e răspunsul Iranului la declarațiile făcute de ministrul israelian al Apărării, Benny Gantz, într-un interviu acordat Fox News.

Amenințările Israelului

Ministrul israelian a declarat că țara sa își actualizează planurile pentru o lovitură militară împotriva programului nuclear al Iranului. Mai mult, Israelul este pregătit să acționeze independent dacă SUA nu vrea să se implice.
„Dacă lumea îi oprește [pe liderii Iranului n.r] înainte, este cu atât mai bine. Dacă nu, trebuie să ne apărăm prin noi înșine.”


Umilința supremă pentru Biden! Arhitectul diplomației SUA îl pune la colț


Gantz a anunțat, de asemenea, că Israelul este pregătit să atace pozițiile Hezbollah din Liban și Siria. Asta pentru că există informații că această miliție pro-iraniană are „sute de mii” de rachete care vizează Israelul.

„Vom face Tel Avivul una cu pământul”!  Iranul amenință să distrugă Israelul

Replica dură a Iranului a venit de la ministrul Apărării, Amir Hatami. „Uneori, regimul sionist [Israelul], din disperare, face afirmații împotriva Republicii Islamice Iran pentru a nr amenința. Trebuie să știe că, dacă face acest lucru, vom face Tel Avivul și Haifa una cu pământul”, a declasrat Hatami potrivit The Times of Israel care citează presa de stat iraniană.


Teroriștii s-au infiltrat în inima SUA! Joe Biden este în primejdie?


Liderul iranian a da asigurări că Iranul posedă toată puterea de care are nevoie pentru a „menține stabilitatea țării”. Republica Islamică poate lovi Israelul și prin intermediul „grupurilor de a declarat ministrul iranian, cu referire la milițiile șiite din Liban, Siria și Irak, scrie Times of Israel,.

Relațiile dintre Iran și Israel s-au deteriorat masiv. israelienii cred că Iranul este responsabil de atacul cu rachete asupra unei nave care naviga în  Golful Oman și de teribila poluare cu petrol care a lovit zona litorală a țării,

Războiul din Golf este iminent! SUA și UE se tem că nu-l mai pot opri!