Evenimentul Zilei > Monden > Volum omagial la 40 de zile de la moartea lui Costin Mărculescu. Ce ascunde acesta
Volum omagial la 40 de zile de la moartea lui Costin Mărculescu. Ce ascunde acesta

Volum omagial la 40 de zile de la moartea lui Costin Mărculescu. Ce ascunde acesta

Au trecut 40 de zile de la moartea lui Costin Mărculescu, iar familia și prietenii s-au reunit sâmbătă la parastasul actorului, care a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București.

Printre cei care au dorit să-i aducă un ultim omagiu actorului s-au numărat Pepe şi Mara Bănică, potrivit romaniatv.net.

„S-au scurs 40 de zile de la plecarea lui Costin Mărculescu. Am reușit să adunăm prin bunăvoința familiei și a prietenilor câteva gânduri și fotografii strânse în acest volum omagial. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Costine!”, a scris Mara Bănică pe Facebook.

Pepe a ținut să îi mulțumească pentru implicare: „Mara, îți mulțumesc mult pentru implicare! Ești un om cu suflet imens. Costin a avut nevoie de tine și ai fost trup și suflet. Asta înseamnă prietenie. Costin, te iubim!”.

De asemnea, familia actorului a dat de pomană pachete cu mâncare, în care se găsea brânză, chiftele, pateuri, fructe, croissante, apă, vin și colivă. Slujba a fost oficiată de părintele paroh Emil Caramizaru, la care actorul obișnuia să vină des, scrie Click.ro.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în baie la începutul lunii iunie. Potrivit rezultatului autopsiei, Costin Mărculescu murise de 3 zile, din cauza unui infarct. Pe corpul său nu au fost descoperite urme de violenţă, dar se ştia că are probleme cardiace.

Problemele din viaţa sentimentală, datoriile şi depresia se pare că i-au slăbit inima actorului, care a decedat cu doar câteva zile înainte de a împlini 51 de ani.

Mara Bănica susține însă că nu poate lua în calcul varianta unei sinucideri.

„Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de îndată ce îi va face autopsia”, a declarat Mara Bănică.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: