"Zilele acestea s-au împlinit 11 ani de când, pentru prima oară în istoria României, un președinte a fost suspendat. Comisia parlamentară pe care am condus-o nu a reușit atunci să convingă poporul român că Traian Băsescu va diviza societatea românească făcând ca dușmănia dintre oameni să se transforme într-o normalitate.

După 4 ani, am făcut o nouă încercare prin realizarea strategica a proiectului USL care, lăsat pe mâna lui Crin Antonescu și Victor Ponta, a eșuat. În 2012, s-a încercat din noua schimbarea regimului discreționar și abuziv al lui Traian Băsescu. 7,4 milioane de români au votat pentru demiterea lui Băsescu. Forțe oculte au ignorat voința populară și Băsescu a rămas încă 2 ani în funcție, continuând abuzurile și crimele odioase", scrie Dan Voiculescu pe blog.

"România are dreptul la statutul de țară civilizată și prosperă în Europa (…) Este un lucru care nu va fi posibil până când cei vinovați nu vor fi pedepsiți, și un proiect de țară realist și științific elaborat nu va fi adoptat de puterea politică de la București", mai afirmă cel supranumit Varanul.