Voiculescu o vede pe "Alba ca Zăpada" plecând din PDL

Voiculescu o vede pe "Alba ca Zăpada" plecând din PDL

Preşedintele fondator al PC Dan Voiculescu susţine că "20 de parlamentari PDL se pregătesc pentru un nou proiect politic".

"După congres, tensiunile din interiorul PDL au continuat să crească şi există semnale că aproximativ 20 de parlamentari PDL se pregătesc pentru un alt proiect politic'', a afirmat Dan Voiculescu într-un comunicat de presă.

Ce îi alimentează lui Dan Voiculescu această previziune a unui nou proiect politic? ''În 23 martie 2011, 53 de senatori au votat Legea privind reducerea TVA la alimentele de bază şi doar 46 «împotrivă». Însă, de atunci, legea zace la Camera Deputaţilor. Motivul pentru care, în prezent, se amână dezbaterea pe această lege este evident: după ce a pierdut Senatul, Puterea nu mai dispune de o majoritate parlamentară stabilă nici în Camera Deputaţilor", spune Voiculescu. Voiculescu spune că puterea evită să supună la vot legi importante din cauza riscului de a fi respinse. Liderul PC spune că și în Camera Deputaților majoritatea puterii a ajuns sub semnul întrebării, și că există deja mai mulți parlamentari care nu mai votează așa cum solicită Emil Boc.

Ne puteți urmări și pe Google News