Voiau o despărțire amiabilă și discretă dar se lasă cu scandal mare: „Victor nu și-o permite pe Sofia”

Voiau o despărțire amiabilă și discretă dar se lasă cu scandal mare: „Victor nu și-o permite pe Sofia”

Ceea ce părea o despărțire amiabilă nu era altceva decât un foc mocnit! Despărțirea Biancăi Drăgușanu de Victor Slav prinde iz de scandal, după ce Bianca s-ar fi plâns apropiaților că Victor se pozează în victimă și ca fiind singurul care are grijă de copil, în timp ce ea se distrează.

Ceea ce părea o despărțire amiabilă nu era altceva decât un foc mocnit! Despărțirea Biancăi Drăgușanu de Victor Slav prinde iz de scandal, după ce Bianca s-ar fi plâns apropiaților că Victor se pozează în victimă și ca fiind singurul care are grijă de copil, în timp ce ea se distrează. Când de fapt lucrurile nu ar sta tocmai așa, scrie cancan.ro 

Despărțirea dintre Bianca și Victor Slav părea una foarte amiabilă, ambii vorbind cu apreciere unul la adresa altuia, păstrând discreția, fără să ofere detalii despre motivele rupturii. Până acum!

Ne puteți urmări și pe Google News

Bianca a luat foc când a văzut că Victor a publicat un video cu micuța Sofia în timp ce ea se distra la mare, lăsând impresia că el este cel respinsabil.

 

„Cât timp eu am fost la mare, fetița mea a fost la plimbare… dar NU cu tatăl ei, ci cu bunica! Acum două weekend-uri, Sofia a fost doar cu mami la mare”, a explicat Bianca situația.

O sursă din anturajul celebrului cuplu a făcut mărturisiri  pentru Click! că Bianca este foc și pară pe fostul ei soț.

„Nu se pune problema unui proces, pentru că Bianca nu se opune în ceea ce privește drepturile de tată ale lui Victor. Ba, din contră, Victor nu și-o permite pe Sofia din nici un punct de vedere. Și cu asta am spus totul! Mai multe nu vreau să spun, dar să știți că Bianca a tot susținut relația asta”, a precizat o sursă din anturajul fostului cuplu.