Evenimentul Zilei > Social > Clienții Vodafone România sub 24 de ani primesc bonusuri și oferte exclusive prin noua aplicație Vodafone Shake
Clienții Vodafone România sub 24 de ani primesc bonusuri și oferte exclusive prin noua aplicație Vodafone Shake

Clienții Vodafone România sub 24 de ani primesc bonusuri și oferte exclusive prin noua aplicație Vodafone Shake

Bonus săptămânal de 10 GB și trafic nelimitat pentru cele mai populare aplicații de social media. Metodă inedită de activare a ofertelor direct în aplicație: utilizatorul trebuie să zguduie telefonul. Ofertele sunt valabile pentru toți cei care folosesc aplicația, fie că sunt abonați Vodafone sau utilizatori ai Cartelei Vodafone.

Clienții Vodafone România sub 24 de ani, atât cei care utilizează un abonament, cât și cei care au o Cartelă Vodafone, pot beneficia de bonusuri și oferte exclusive pe care le pot accesa printr-o nouă aplicație, Vodafone Shake, adaptată nevoilor acestei categorii de vârstă.

Utilizatorii Vodafone Shake pot să-și activeze gratuit un bonus de 10 GB, săptămânal, pentru a fi tot timpul conectați, precum și pachetul cu cele mai populare aplicații de social media, primind trafic nelimitat pentru utilizarea acestora. Tinerii beneficiază de asemenea, direct în aplicație, de oferte speciale pentru opțiunea Music, ce include aplicațiile favorite de streaming de muzică, pe care le pot utiliza fără a consuma trafic de date.

Numele de Vodafone Shake vine de la metoda inedită și amuzantă folosită pentru activarea ofertei selectate: utilizatorul trebuie să zguduie telefonul până la obținerea confirmării de activare. 

Activarea bonusului de 10 GB și a pachetului cu trafic nelimitat in aplicațiile de social media poate fi făcută săptămânal. Opțiunea cu aplicații de muzică poate fi achitată pentru o zi sau pentru o săptămână. La finalul perioadei, utilizatorii pot reactiva ofertele urmând în aplicație aceiași pași parcurși inițial.

Activarea gratuită a pachetului de aplicații pentru social media sau a bonusului de 10 GB poate fi făcută prin Vodafone Shake de către orice utilizator al Cartelei Vodafone care are activă o ofertă de minimum 5 euro credit, cât și de către orice abonat Vodafone. Pachetul pentru aplicațiile de muzică poate fi accesat fără a se aplica cerința ofertei minime active pentru Cartela Vodafone.

 

Aplicația Vodafone Shake poate fi descarcată din Play Store, pentru Android și din App Store, pentru iOS, clienții Vodafone România putând intra în aplicație direct prin contul de Facebook. Pentru a face dovada vârstei și a primi acces la bonusurile și ofertele speciale dedicate tinerilor sub 24 de ani, este nevoie ca utilizatorii să-și adauge numărul de telefon Vodafone și codul numeric personal. După verificare, utilizatorul este direcționat către pasul de alegere a ofertei, care poate fi activată rapid, direct în aplicație. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.