Evenimentul Zilei > Actualitate > Vocea României, peste debutul de anul trecut. Suleiman Magnificul îl bate pe Jackie Chan
Vocea României, peste debutul de anul trecut. Suleiman Magnificul îl bate pe Jackie Chan

Vocea României, peste debutul de anul trecut. Suleiman Magnificul îl bate pe Jackie Chan

Prima ediţie din acest sezon a obţinut audienţe mai bune decât anul trecut. Show-ul de aseară, de pe Pro TV a fost lider de audienţă la nivelul întregii ţări.

„Vocea României” a fost aseară lider de audienţă şi la nivel urban, dar şi la nivelul întregii ţări. Pe tronsonul orar 20.00-22.00, show-ul de pe Pro TV s-a intersectat cu serialul Suleyman Magnificul (Kanal D) şi „Spion din greşeală” (Antena 1, o producţie cu Jackie Chan). Pro TV a ocupat primul loc în topul audienţelor, urmat de serialul Suleyman Magnificul.

Surprinzător, filmul cu Jackie Chan a ocupat un modest loc trei. Peste 2 milioane şi jumătate de telespectatori la nivelul întregii populaţii au fost cu ochii pe concurenţii de la „Vocea României” în minutul de aur, 21.55. La nivelul publicului comercial din mediul urban, în minutul de aur 21.53, ProTV a obţinut un rating de 17.9 puncte de rating şi o cota de piaţa de 35.3%.

La „Vocea României” s-au uitat, în fiecare minut, 1,7 milioane de români, dintre care aproape 1,1 milioane din mediul urban. Scor bun şi la publicul comercial (18-49 de ani): 890.000 de telespectatori ai emisiunii cu Smiley, Horia Brenciu, Loredana şi Marius Moga au fost din acest segment de vârstă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: