Evenimentul Zilei > Actualitate > Fanii emisiunii Vocea României au primit MAREA VESTE. Va rămâne Smiley jurat și în sezonul următor? Informații EXPLOZIVE
Fanii emisiunii Vocea României au primit MAREA VESTE. Va rămâne Smiley jurat și în sezonul următor? Informații EXPLOZIVE

Fanii emisiunii Vocea României au primit MAREA VESTE. Va rămâne Smiley jurat și în sezonul următor? Informații EXPLOZIVE

Oficialii ProTV au anunțat cel de-al treilea antrenor Vocea României din sezonul opt. Este vorba de Smiley, artistul care i-a dăruit ultimul trofeu Anei Munteanu.

Anunțul a fost făcut de matinalii de la Kiss FM, Rusu și Andrei. Aceștia l-au avut invitat în studio pe Smiley, cu care au discutat despre schimbările din noul sezon Vocea României și despre strategia acestuia prin care vrea să câștige și sezonul opt, anunță PaginadeMedia.ro.

Până în prezent, ProTV i-a mai anunțat pe Irina Rimes, care este la prima apariție în show și pe Tudor Chirilă.  

„Pentru mine, a fi antrenor la Vocea României este o extensie a lucrurilor pe care le fac zi de zi și o școală, în același timp. Fiecare sezon e o bucurie, pentru că ascult foarte multe voci extraordinare și cunosc oameni care își doresc cu adevărat să facă o carieră în muzică.

E locul ideal pentru mine să descopăr talente. În momentul în care vorbesc pentru concurenți, parcă vorbesc și pentru mine, și eu am o grămadă de lucruri de învățat de la ei.

În plus, are show-ul ăsta un mod de a te surprinde cum n-am mai văzut. După atâtea sezoane, după ce am ascultat mii de voci, mă simt înainte de sezonul 8 ca și cum aș fi la prima ediție. Asta e magia pe care o aduce Vocea României”, a spus Smiley.

Smiley este în juriul talent show-ului de pe Pro TV din sezonul întâi și a dat doi câștigători, pe Ștefan Stan în primul sezon și pe Ana Munteanu.