Top trei emisiuni

Cele mai așteptate emisiuni ale toamnei își dispută seara de vineri în fața micilor ecrane: „ Vocea României”, de la Pro TV, „X Factor” de la Antena 1 și „Suleyman Magnificul”, show-uri top urmărite de milioane de telespectatori. Prima confruntare „Vocea României”- „X Factor”, care s-au suprapus aproape perfect pe același tronson orar, a fost câștigată de talent show-ul de la Pro TV. Numărul celor care s-au uitat la „Voce” s-a ridicat la aproape două milioane și jumătate de români în minutul de aur, în timp ce „X Factor” a fost urmărit de aproximativ 2.000.000 de telespectatori. „Suleyman Magnificul”, serialul de Kanal D, a coborât sub un milion de telespectatori.

Cu vedete ca Horia Brenciu și Ștefan Bănică la masa juriului, „X Factor” a încercat să-și optimizeze și săși dinamizeze imaginea. Producătorii au speculat la maximum poveștile de viață ale concurenților și au pus accentul pe controverse între membrii juriului.

La ProTV, tachinările și replicile tăioase între jurați au curs firesc, demonstrând că Tudor Chirilă s-a integrat perfect într-un timp scurt. Ediția a cincea a „Vocii României” s-a bucurat și de concurenți deosebiți.