Vocea României ar fi trebuit să înceapă vineri, 19 septembrie, așa cum fusese anunțat și promovat, în aceeași zi cu concurentul său direct, „X Factor”, de la Antena 1. Șefii de la ProTV au însă în plan să câștige detașat în fața echipei Monei Segall, așa că „Vocea României” va debuta marți, 16 septembrie, de la 20.30, „cu un episod surpriză în exclusivitate”, anunță postul de televiziune. „Vocea României” se lansează în ziua în care ar fi trebuit să fie difuzată cea de-a doua ediție al „MasterChef”. De partea cealaltă, Antena 1 are programat debutul noului sezon „Next Star”.

Anunțul făcut de ProTV vine la puțină vreme după ce Antena 1 a invitat presa, tot marți, să urmărească alături de Ștefan Bănică, Delia și Horia Brenciu, în premieră, cele mai savuroase momente ale primului episod X Factor.

Principalele două televiziuni generaliste româneşti mizează în această toamnă pe show-uri mari, "Vocea României" (Pro TV) şi "X Factor" (Antena 1), care se vor lupta pentru audienţă în fiecare vineri seară cu serialul turcesc "Suleyman Magnificul", difuzat de Kanal D. Seara de vineri devine astfel cea mai ofertantă pentru telespectatori, iar punctul de audiență cel mai greu de câștigat de către televiziuni.  

În sezoanele trecute, audiențele au înclinat balanța în favoarea show-ului de la ProTV. Cu o nouă echipă și investiții mari, Antena 1 speră acum să dea lovitura de grație Pro-ului. Antena vine însă cu puține surprize. Spectatorii sunt obișnuiți cu echipa și ideile Monei Segall, din toate emisiunile de divertisment Pro TV de până acum. Explozivul antrenor Horia Brenciu a schimbat televiziunea, dar nu și năravul, iar Ștefan Bănică și-a creat, în ani, publicul lui.  

De partea cealaltă, Vocea României vine cu o producție internatională și o echipă de antrenori completată de Tudor Chirilă, un artist popular și imprevizibil. Mai mult, primul episod este „special” și va conține, probabil, cele mai interesante momente de la filmări.

Doar în această săptămână se vor difuza primele două episoade „Vocea României”, urmând ca din 26 septembrie să revină la programul ințial, adică vinerea. Cea de-a doua ediție a emisiune va fi difuzată vineri, 19 septembrie, când va începe și X Factor la Antena 1, dar deja telespectatorii și-a făcut o părere.

Te-ar putea interesa și: