Evenimentul Zilei > Actualitate > Câştigătorul de la Vocea României: Am donat jumătate din bani
Câştigătorul de la Vocea României: Am donat jumătate din bani

Câştigătorul de la Vocea României: Am donat jumătate din bani

Ştefan Stan, câştigătorul celor 100.000 de euro, spune că a păstrat o parte din premiu şi dezvăluie cât câştigă la un concert.

Încă din timpul com petiţiei de la Pro TV, Ştefan Stan, cântăreţul care a înnebunit juriul cu vocea sa şi femeile cu atitudinea sexy, anunţase că va dona o parte din premiu micuţei Kasandra, fetiţa bolnavă de osteomielită, adoptată de familia Rotariu.
"Întotdeauna am fost om de cuvânt. Niciodată nu am spus că fac ceva şi nu am făcut. Din banii câştigaţi am donat foarte mult, aşa cum am spus", povesteşte Ştefan Stan.
Pe lângă ajutorul dat micuţei Rotariu, Ştefan spune că a cântat gratis pentru copii de nenumărate ori, dar şi că a donat mulţi bani când a fost impresionat de un caz deosebit.
"Mai nou mi-a atras atenţia o familie cu mulţi copii, şapte la număr. Mama lor a murit călcată de basculantă şi au rămas numai cu tatăl. Când o să am timp, o să mă duc să-i caut să le duc ce pot", spune cântăreţul.
După impozitarea premiului de 100.000 de euro, de la Vocea României, Ştefan a rămas cu circa 80.000 de euro. "Din ei am donat cam jumătate. Restul i-am pus deoparte, ca şi cum nu există, şi mă întreţin din ce cânt, ca şi până acum".
El mai spune că succesul nu l-a schimbat. "Am aceeaşi maşină , un Lincoln din 2000. Am ţinut-o până de curând în parcare, fiindcă avea ceva defecte".
În ceea ce priveşte câştigurile de la concerte, când trage linia, Ştefan iese cu ceva mai puţin decât până acum.
"Înainte ajungeam şi la 4.500 de euro pe lună. Era bine, dacă te gândeşti că am venit în ţară cu nimic. Banii câştigaţi i-am investit în casă şi maşină. Cântam pe sume mici, de 200 – 300 de lei, dar am crescut încet, până când am cunoscut lumea care trebuia. Acum câştig pentru un spectacol între 2.000 şi 3.000 de euro, pentru trupă şi sonorizare fiindcă cânt live. O parte din bani se duce la band, la dările către stat, apoi către casa de producţie. Nu sunt banii ăia la care visează toată lumea", explică el.
<iframe width="633" height="475" src="http://www.youtube.com/embed/-N3a8JMZaSI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.