Evenimentul Zilei > Monden > Vloggerul Selly, implicat într-un nou accident auto. Este a doua oară într-un an
Vloggerul Selly, implicat într-un nou accident auto. Este a doua oară într-un an

Vloggerul Selly, implicat într-un nou accident auto. Este a doua oară într-un an

Cunoscutul vlogger Andrei Șelaru, Selly, și-a lovit din nou, pentru a doua oară în mai puțin de un an, autoturismul pe care îl conduce.

Accidentul în care a fost implicat vloggerul s-a petrecut pe una dintre străzile unui complex rezidențial de la marginea Bucureștiului. Mașina lovită, a cărei valoare a fost estimată la aproximativ 70.000 de euro, a fost filmnată de câțiva tineri, dintre cei cărora li se adresează Selly, iar imaginile au fost postate pe Youtube.

În clipul postat pe internet se vede cum autovehiculul a fost lovit destul de rău pe partea dreaptă după ce, se pare, Selly a intrat cu mașina într-un semn de circulație. În urma impactului caroseria s-a îndoit, iar unul dintre faruri a fost spart.

De asemenea, în clipul de pe Youtube se vede cum vloggerul și prietenii acestuia încearcă să-i îndepărteze pe autorii filmării, cerându-le să-și închidă camera și să plece de la locul accidentului. Vizibil iritat, Selly recunoaște, în fața acestora, că este la cel de-al doilea accident auto.

În luna decembrie a anului 2019, la doar o lună de la momentul la care și-a obținut permisul de coducere, Shelly a mai fost implicat într-un accident de circulație, cu o altă mașină. În urma impactului ambele vehicule au fost avariate, însă, din fericire nimeni nu a fost rănit.

Mașina sa, în valoare de 70.000 de euro, a avut nevoie de reparații destul de serioase înainte de a fi repusă în circulație.

În vârstă de 19 ani, Andrei Șelaru, cunoscut sub numele Selly, este unul dintre vloggerii, din România, cu cea mai mare priză la generația tânără. Andrei Șelaru a cunoscut succesul cu clipurile pe care le postează pe Youtube și care atrag zeci de mii de urmăritori.

În acest context, tânărul vlogger a reușit să se impună, inclusiv pe piața muzicală autohtonă. Împreună cu trupa sa, 5Gang, Selly a lansat, pe Youtube, mai multe piese muzicale care se bucură de un succes foarte mare în rândul celor care îl urmăresc.

Drama prin care trece Anca Pandrea la 74 de ani. Ce o doare cel mai tare

Ești fan Apple? Trebuie să ai iPhone 12 „Musk Be On Mars”. Cât va costa modelul exclusivist