Printre ingredientele pe care postul de radio mizează se numără autenticitatea. „Va fi o oră diferită, o să vedeți. O să fim ăia trei zăpăciți care o să te facă curios de ce mai urmează. De patru ani fac radio în aproape fiecare zi și, sincer, sunt fericit că mi-am transformat prietenii și în colegii. Cu Gabi sunt prieten din liceu, deci de vreo 8 ani, iar Mimi e cea mai nouă în gașcă, dar are și ea vreo doi ani cu noi. Ne știe, nu o să-i fie greu. O să fie, în schimb, cu râs mult. De asta mă ocup eu! Toată lumea știe că-s cel mai amuzant”, glumește Andrei Niculae.

Fereșteanu, între online și FM

 Gabriel Fereșteanu a intrat în echipa Virgin Radio în februarie, de luni până joi, de la 19 la 22. Nu este pentru prima oară la radio și se împarte cu succes între FM și online. „Să zicem că sunt nou în echipă, deși am ceva ani de când sunt cu toții oamenii de aici peste tot, pentru că Andrei este cel mai bun prieten al meu. Totodată, n-am să uit niciodată că la prima emisiune, Cristi Stanciu a venit și mi-a zis: Nu o să-ți placă prima emisiune, stai liniștit. Doar relaxează-te! Așa o să fie și pentru Mimi”, a spus Fereșteanu.

MIMI rupe internetul

S-a apucat de vlogging în urmă cu trei ani și a ajuns rapid în topuri. Datorită ascensiunii rapide în industire, Mimi lucrează cu cele mai importante branduri și este singurul vlogger român care a avut un panou la o conferință internațională a vloggerilor. Colaborarea cu Virgin Radio marchează un nou pas în cariera ei: „Sunt încântată de colaborare și abia aștept să ne auziți!”

 

Te-ar putea interesa și: