Evenimentul Zilei > International > Vladimir Putin vorbeşte pentru PRIMA dată despre fetele şi ginerii săi
Vladimir Putin vorbeşte pentru PRIMA dată despre fetele şi ginerii săi

Vladimir Putin vorbeşte pentru PRIMA dată despre fetele şi ginerii săi

Celebrul regizor Oliver Stone a realizat un interviu cu Vladimir Putin iar printre subiectele abordate a fost şi cel despre fetele sale dar şi despre cum se înţelege cu ginerii săi. Este pentru prima dată când liderul de la Kremlin vorbeşte despre familie, fiind recunoscut pentru discreţia sa mai ales în ceea ce priveşte viaţa privată.

Vladimir Putin a mărturisit printre altele că fiicele sale nu au nicio legătură cu politica şi nici cu afacerile. Fiind mai degrabă preocupate de știință și educație dar, totodată, la fel de discrete ca tatăl lor.

"Ele au propria lor viață familială și ne vedem din când în când”, i-a spus președintele rus regizorului american.

În ceea ce privește relațiile cu ginerii săi, Putin a declarat că, deși au avut puncte de vedere diferite asupra mai multor probleme, ei "nu contestă, ci preferă să discute dacă este necesar".

"Sunt foarte mândru de copiii mei”, a mărturisit preşedintele Putin în interviul cel mai amplu dat vreodată cuiva de când este la cârma Rusiei.

Mai precizăm că Oliver Stone a anunțat cu ceva vreme în urmă faptul că ar dori să facă un film despre Putin. Probabil că acest interviu l-ar ajuta să contureze cât mai bine tot ceea ce  reprezintă omul politic Putin care niciodată n-a fost prea darnic cu presa, preferând să fie cât mai enigmatic, mai ales cu viaţa privată.

Aceste serii de interviuri au fost realizate timp de doi ani, incluzând episoade recente ce țin de subiecte care îl vizează pe Donald Trump. Documentarul lui Oliver Stone "Interviurile lui Putin” este divizat în patru episoade difuzate în perioada 12-15 iunie pe Showtime, care aparține unuia dintre cele mai mari grupuri mediatice americane, CBS, potrivit Sputnik France.