Evenimentul Zilei > Actualitate > Vladimir Putin îngrozește Planeta! Ameninţare directă în plin război. Imagini cu racheta nucleară Zircon care ar putea lovi Londra în 5 minute (VIDEO)
Vladimir Putin îngrozește Planeta! Ameninţare directă în plin război. Imagini cu racheta nucleară Zircon care ar putea lovi Londra în 5 minute (VIDEO)

Vladimir Putin îngrozește Planeta! Ameninţare directă în plin război. Imagini cu racheta nucleară Zircon care ar putea lovi Londra în 5 minute (VIDEO)

Președintele Vladimir Putin a lăudat arma care îngrozește toată planeta ca parte a noilor sisteme de rachete de neegalat ale Rusiei. În plin război cu Ucraina a apărut un videoclip cu o rachetă nucleară hipersonică Zircon care poate atinge o viteză de 11.200 de kilometri pe oră.

Imaginile îngrozitoare au fost împărtășite pe fondul amenințărilor voalate pe care Vladimir Putin și înalții săi oficiali le-au făcut și lasă de înțeles că totul se poate transforma într-un atac nuclear dacă vreo țară intervine în invadarea sa în Ucraina, se susține un avertisment înfiorător.

În plin război cu Ucraina, Rusia a publicat în premieră imagini cu o rachetă nucleară hipersonică Zircon, care poate atinge viteza maximă de 11.200 de kilometri pe oră, ca un avertisment la adresa Occidentului.

O rachetă Zircon – Tsirkon – „de neoprit” este văzută fiind trasă de pe fregata Amiral Gorshkov în Marea Albă

Rusia a lansat noi imagini înfricoșătoare care arată cum Vladimir Putin ar putea lansa o lovitură nucleară hipersonică fulger asupra Occidentului.  La primele ore ale zilei de 24 februarie, el a avertizat cu privire la „consecințele cu care nu te-ai confruntat niciodată în istorie”, făcând, evident, aluzie la disponibilitatea lui de a folosi o lovitură nucleară. În weekend, în decimarea în curs a Ucrainei, el a lovit o instalație militară aproape de granița cu Polonia, aducând războiul în pragul NATO.

Kremlinul a afirmat anterior că racheta Zircon ce zboară cu viteza de până la Mach 9, transportă un focos nuclear convențional ”de neoprit”. Noul videoclip dezvăluit de Rusia arată racheta lansată de pe fregata ”Amiral Gorshkov” în Marea Albă, o regiune din nordul țării, pe fondul amenințărilor voalate a lui Vladimir Putin, care a ordonat conducătorilor săi militari să pună în stare de alertă maximă armele nucleare, după invadarea Ucrainei.

Racheta Zircon – sau Tsirkon – a fost pusă în funcțiune fiind descrisă drept teste de succes

Experții ruși spun că racheta „nu are analogi” în Occident. TV Zvezda – un canal deținut de ministerul rus al apărării – a spus despre filmare: „Caracteristicile ascunse ale rachetei hipersonice rusești Zircon au fost dezvăluite…Viteza rachetei hipersonice Zircon este atât de mare încât împiedică sistemul de apărare antiaeriană al adversarului să detecteze impactul la timp.

De fapt, lansarea sa va fi cunoscută numai după ce ținta a fost lovită. Racheta are, de asemenea, „traiectorie variabilă” pentru a evita detectarea. Nimeni nu va vedea lansarea rachetei sau zborul acesteia. Ei vor vedea doar când racheta lovește ținta”, a spus comandantul fregatei, căpitanul Igor Krokhmal.

Zircon se află în „producție de serie şi este cu adevărat fără egal  în lume”

Vladimir Putin: „Zircon sunt cele mai noi rachete ale noastre lansate din mare asupra țintelor maritime și țintelor terestre. Testele au fost efectuate cu succes, fără cusur. Acesta este un mare eveniment pentru țara noastră, un pas semnificativ în îmbunătățirea securității Rusiei , în creșterea capacității (noastre) de apărare”, relatează The Sun.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: