Vladimir Putin, distracție cu bere la Jocurile Olimpice

Vladimir Putin, distracție cu bere la Jocurile Olimpice

Ca orice politician, Vladimir Putin știe cum trebuie să se comporte atunci când se află în public. Și pentru că a avut grijă ca la JO totul să fie perfect, președintele Rusiei s-a alăturat celor prezenți la Soci, unde a băut bere, a socializat și a felicitat participanții.

Vladimir Putin s-a afișat, seara trecută, cu zâmbetul pe buze în fața celor aflați la Jocurile Olimpice. Președintele Rusiei era foarte fericit, căci a ciocnit mai multe pahare de bere, a strâns copiii în brațe și s-a pozat cu toată lumea, scrie Dailymail.co.uk. Pentru a fi în ton cu evenimentul, Vladimir Putin a îmbrăcat un costum roșu sport. Investiție de 51 de milioane de dolari pentru realizarea Jocurilor Olimpice Jocurile Olimpice se desfășoară în Rusia, în perioada 7-23 februarie, iar România are o delegaţie de 24 de sportivi la SOCI. Vladimir Putin s-a asigurat că totul va fi perfect la eveniment, motiv pentru care costurile organizării s-au ridicat la 51 de miliarde de dolari. Cea de-a XXII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci (Rusia) a fost inaugurată oficial vineri 7 februarie, unde au fost prezenţi şefi de stat şi de guvern din 44 de ţări. Peste 3.000 de sportivi şi tot atâţia oficiali, din circa 90 de ţări, vor lua parte până pe 23 februarie la Jocuri, cele mai scumpe din istorie (37 miliarde de euro), potrivit Agerpres.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Noi dovezi care arată degringolada autorităţilor privind accidentul aviatic din Munţii Apuseni. Omul lui Relu Fenechiu a pus Aviaţia Civilă pe butuci
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Liderii PSD au dreptate în cazul Iohannis
  • Un membru CNA ia atitudine. Narcisa Iorga - dezvăluiri incendiare despre ce se întâmplă în CNA
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
  • Nu meritau carnetul de șofer. Cele mai STUPIDE accidente rutiere | GALERIE FOTO
  • Nebunia care cuprinde Facebook. A rămas doar în LENJERIA INTIMĂ în supermarket | VIDEO
  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile...

Ne puteți urmări și pe Google News