Evenimentul Zilei > Actualitate > Vladimir Putin altfel decât îl ştiaţi! A cântat în faţa studenţilor
Vladimir Putin altfel decât îl ştiaţi! A cântat în faţa studenţilor

Vladimir Putin altfel decât îl ştiaţi! A cântat în faţa studenţilor

Vladimir Putin, s-a întâlnit cu studenții de la Universitatea de Stat din Moscova. În cadrul întrevederii, Putin le-a vorbit studenților despre situația din Europa dar şi de scriitorul rus Lev Tolstoi pe care l-a criticat spunând că "nu există nimic mai nefiresc decât războiul”.

”Cel mai natural lucru este să-ți amintești despre această tragedie și să faci tot ce stă în putință pentru că nimic de genul acesta să nu mai aiba loc vreodată.”, a subliniat Putin.

”Oamenii ar trebui mereu să-și amintească că istoria este scrisă de cei care sunt în viață, dar aceștia nu ar trebui să uite niciodată de cei care le-au oferit această posibilitate.”, a mai afirmat președintele rus.

Vladimir Putin a făcut spectacol, acompaniat de un tânăr care cânta la chitară. Întrevederea a avut loc cu ocazia zilei studenților, titrază huff.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.