Evenimentul Zilei > Social > Vitas, ”vocea de diamant”, a făcut dezvăluiri despre femeile din viaţa lui
Vitas, ”vocea de diamant”, a făcut dezvăluiri despre femeile din viaţa lui

Vitas, ”vocea de diamant”, a făcut dezvăluiri despre femeile din viaţa lui

Vitas, ”vocea de diamant”, va concerta pe 7 aprilie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, iar până la întâlnirea cu fanii din România a acceptat să vorbească despre cele mai importante femei din viaţa lui.

Astfel, în interviul acordat unei televiziuni ruse, artistul a dezvăluit că mama sa şi Svetlana, soţia care îi este alături de când acesta avea 19 ani, sunt cele mai importante femei pentru el.

Două albume, ”Mama” şi ”The songs of my mother”, ambele apărute în 2003, demonstrează sentimentele puternice care l-au legat pe Vitas de mama sa, victimă a unei boli incurabile pe vremea când cântăreţul era abia un adolescent. 

”În 2001, a fost diagnosticată cu o boală foarte gravă, cu speranţe slabe de vindecare”, îşi aminteşte Vitas. ”Mama a plecat de la Odessa, la spital, la Moscova, însă după un timp nu au mai avut ce să-i facă şi au trimis-o acasă. Îmi amintesc că a trebuit să plec la concert, la Sochi şi i-am spus că mă voi întoarce cât pot de repede, însă trebuie să plec, pentru că sunt atâţia oameni care mă aşteaptă. A doua zi m-a sunat la Sochi, iar lucrul ăsta m-a mirat, pentru că era foarte slăbită şi de-abia vorbea. Nu o mai auzisem la telefon de 5 sau 6 luni. Mă simt mult mai bine, mi-a spus. Mă simt aproape normal. Aceasta a fost însă ultima conversaţie cu ea. În noaptea aceea mama a murit”, a povestit Vitas conform unui comunicat de presă.

Artistul a mai mărturisit totodată că, din cauza amintirilor puternice legate de mama lui, concertele la Odessa sunt cele mai dificile: ”Simt un fel de explozie interioară a unor emoţii foarte puternice.”

Despre Svetlana, Vitas a avut numai cuvinte de laudă. ”Prima dată când am privit-o în ochi, am simţit ceva asemănător unui şoc electric. A fost prima şi marea mea iubire”, a spus Vitas. Povestea de dragoste dintre el şi Svetlana nu este însă una obişnuită. Prezentă alături de cântăreţ în platoul televiziunii ruse, soacra lui Vitas şi-a amintit următoarele aspecte: ”L-am cunoscut pe Vitaly la un concert, când s-a apropiat de mine şi mi-a zis: «Îmi daţi voie să va răpesc fiica pentru o jumătate de ora?» Doar că acea jumătate de oră s-a transformat într-o viaţă întreagă.”

Vitas a recunoscut că a răpit-o pe soţia lui când aceasta avea doar 15 ani, iar el 19. Chiar în acea seară s-au suit într-un tren, au părăsit Moscova şi nu s-au mai despărţit niciodată. ”Eram foarte îndrăgostit! Nici o secundă nu m-am gândit că am făcut ceva ilegal! Mai târziu, i-am rugat pe părinţii Svetlanei să mă ierte, pentru că atunci am trăit unele dintre cele mai fericite momente ale vieţii mele”, a mărturisit Vitas.

Cântece care aparţin celor două albume dedicate mamei lui, ”Mama” şi ”The songs of my mother”,  hituri iubite de oameni din toate colţurile lumii, vor putea fi auzite şi pe scena de la Bucureşti, pe 7 aprilie. Biletele pot fi achiziţionate de pe Vreau Biliet,  http://vreaubilet.ro/component/k2/item/1962-vitas-%E2%80%93-vocea-de-diamant şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.