Evenimentul Zilei > Social > Visul de “Cenuşăreasă” a fost împlinit la concertul VUNK “Hituri şi mituri”
Visul de “Cenuşăreasă” a fost împlinit la concertul VUNK “Hituri şi mituri”

Visul de “Cenuşăreasă” a fost împlinit la concertul VUNK “Hituri şi mituri”

Seară plină de emoţii şi surprize ca în poveşti la concertul “Hituri şi Mituri” susţinut recent de Vunk. Cele mai iubite hituri, dar şi piese noi au putut fi ascultate la mijlocul acestei săptămâni într-un concert prin care s-a celebrat muzica ultimilor 5 ani şi istoria comună ce uneşte artişti şi fani în universul Vunk.

Trupa VUNK a transformat în realitate visul unei fane din Iaşi. Ioana îşi dorea foarte mult să participe la concertele trupei, însă nu reuşea din cauza distanţei, iar miercuri seară a avut parte de una dintre cele mai mari surprize din viaţă, pusă la cale chiar de trupa ei preferată. După ce a trimis un mail pe adresa trupei în care le spunea băieţilor că îi ascultă dintotdeauna, dar că e dezamăgită că vor avea concert departe de Iaşi, trupa a început “complotul” cu iubitul acesteia pentru a-i urzi o experienţă desprinsă parcă din vise.

Plecată de acasă pentru a ieşi la un restaurant, Ioana s-a trezit dusă de iubitul ei la aeroportul din Iaşi, unde a avut surpiza de a se urca în avion pentru prima oară în viaţa sa. Ajunsă în Bucureşti, visul Ioanei a continuat. Aşteptată de o limuzină, ea a fost dusă direct la concertul VUNK unde, pe lângă faptul că şi-a ascultat muzica preferată, pe care de atâtea ori a plâns de fericire, i-a şi cunoscut pe băieţii din trupă, a făcut poze, a luat autografe şi a plecat cu amintiri cât pentru o viaţă. “Îmi voi înrămă mailul care a declanşat totul, o să-mi fac jurnal, ca să nu uit nicio secundă din această experienţă ce mi-a depăşit orice închipuire. Iubesc trupa VUNK dintotdeauna, însă acum ştiu că va fi trupa vieţii mele!”, a mărturisit cu lacrimi în ochi de fericire Ioana. 

Hituri foarte iubite de public precum “Pleacă”, “1000” sau “Baladă pentru o minune”, dar şi piesa-manifest mai nouă “Respectă-te, române!” au fost cântate de public împreună cu trupa la Hard Rock Cafe. Deşi lansată doar pe canalul de youtube al trupei, “Ce miracol să te am!”, piesa-felicitare cântată în premieră în acest concert, s-a dovedit a fi deja un hit, iar publicul a acompaniat trupa Vunk cât timp a fost interpretată.

Cornel Ilie a explicat publicului că gestul de a dona acum “chitară-cometă”, numită aşa tocmai pentru că lansa artificii în concertele trupei, nu este întâmplător. “După Colectiv, întrega lume artistică s-a schimbat”, a mai spus Cornel Ilie adăugând că Vunk a renunţat să mai folosescă artificii în concertele sale din cauza tragediei petrecute în clubul bucureştean.

“Aceasta este o chitară la care ţin foarte mult. Este chitara care a aruncat artificii la toate concertele noastre din ultimii ani. Sunt foarte onorat că se va afla şi ea în această galerie internaţională impresionantă, unde ar merită să fie expuse obiecte ce aparţin multor artişti rock din România”, a adăugat liderul trupei Vunk, conform unui comunicat de presă.

Atmosfera plină de căldură a produs emoţie şi de-o parte şi de cealaltă a scenei: “Dacă apreciaţi un artist, va rugăm, arătaţi-i! Este foarte important pentru artişti să se simtă apreciaţi, să fie priviţi live. Noi existăm pentru că existaţi voi!”, a mai spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.