Evenimentul Zilei > Politica > Viorica Dăncilă, președinte: Pe cine ar scoate din închisoare șefa PSD
Viorica Dăncilă, președinte: Pe cine ar scoate din închisoare șefa PSD

Viorica Dăncilă, președinte: Pe cine ar scoate din închisoare șefa PSD

Viorica Dăncilă aruncă bomba. Fostul premier al României a vorbit despre ce s-ar întâmpla dacă ar ajunge președintele țării.

Candidatul PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat joi, la Sinteza Zilei,  că dacă va ajunge președintele României nu ar grația persoane condamnate pentru fapte de corupție, dar ar fi sensibilă cu anumite situații, scrie Antena3.

„Aș grația de exemplu o mamă cu mulți copii care nu au făcut o faptă foarte gravă, dar care a ajuns după gratii că a furat o pâine pentru a-și hrăni copiii(….) Trebuie să le dau o șansă celor care nu au greșit grav, nu au comis fapte cu violență, fapte de corupție, cred ca aș fi sensibilă la anumite aspecte. Dar, în acelasi timp, voi fi necruțătoare pentru viol, fapte cu violență, corupție, fapte grave”, a spus fostul premier la Sinteza Zilei.

Întrebată în urmă cu o lună dacă, în cazul în care ar ajunge președintele României, l-ar grația pe fostul președinte al PSD, Dăncilă a răspuns: „Doamne ferește!”

„Nu e o decizie a fostului președinte care să ne bucure, e o decizie care ne întristează. Sunt convinsă că nu se va ajunge la acest lucru pentru că am îndeplinit toate condițiile legale. Nu am mai discutat cu domnul Dragnea dinainte de a fi arestat. Nu știu care sunt considerentele pentru care face acest demers”, a comentat Viorica Dăncilă faptul că Liviu Dragnea insistă și cu recurs să ceară în Justiție dizolvarea PSD.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: