Evenimentul Zilei > Politica > Viorica Dăncilă este istorie? Cine va fi următorul președinte PSD. Ponta știe
Viorica Dăncilă este istorie? Cine va fi următorul președinte PSD. Ponta știe

Viorica Dăncilă este istorie? Cine va fi următorul președinte PSD. Ponta știe

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri seară la Realitatea TV că zilele Vioricăi Dăncilă la șefia PSD sunt numărate, iar una dintre persoanele aflate pe scenă sâmbătă, la lansarea candidaturii acesteia la prezidențiale, îi va lua locul.

„Cine va câștiga, nu știu, nu am puterile de a vedea atât de mult în viitor. Unul dintre cei ce au fost pe scenă sâmbătă alături de Dăncilă. Că de aia au fost pe scenă, ca să îi ia locul. Ca să îl vadă lumea „Domne, ea e!”, a declarat Victor Ponta.

Realizatoarea Denise Rifai a enumerat persoanele aflate sâmbătă pe scenă lângă Viorica Dăncilă.

Denise Rifai – L-am văzut pe Paul Stănescu.

Victor Ponta – Bravo.

Denise Rifai – Olguța Vasilescu.

Victor Ponta – Bravo.

Denise Rifai – Marcel Ciolacu.

Victor Ponta – Bravo. Cred că a fost și doamna Firea.

„Unul dintre cei de pe scenă îi va lua locul Vioricăi Dăncilă”, a punctat Ponta.

Întrebat dacă va face o alianță cu noul șef al PSD, liderul Pro România a răspuns: „Depinde. Cu PSD-ul pot să mă aliez, cu PRM-ul nu. Nu mi-a plăcut niciodată.”

În fața susținătorilor adunați la Romexpo, Dăncilă și-a lansat candidatura, sâmbătă, cu voce emoționată, promisiuni și amenințări. „Cei care ne vor răul, vor regreta!”, este mesajul transmis „dușmanilor” PSD, semn că rana pierderii guvernării încă nu s-a închis.

„Trebuie să luptăm cu toată forţa în această campanie. Avem în faţă trei competiţii electorale în care va fi nevoie să fim uniţi pentru ca PSD să fie învingător. Aceste alegeri vor fi un adevărat război unde va fi nevoie să ne punem şi inimile şi tot curajul de care putem da dovadă. O vom face ca de fiecare dată câd ne-am ridicat, când au crezut că ne-au înfrânt. Aceste forţe cu care luptăm acum vor distrugerea PSD şi au spus-o clar în discursul public”, a precizat Viorica Dăncilă.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: