Evenimentul Zilei > Monden > Viorelul Vulpiței, decizie care îi va schimba radical viața. Cine se aștepta la așa ceva?!
Viorelul Vulpiței, decizie care îi va schimba radical viața. Cine se aștepta la așa ceva?!

Viorelul Vulpiței, decizie care îi va schimba radical viața. Cine se aștepta la așa ceva?!

Încă de la începutul acestui an, Viorel și Vulpița au ajuns în atenția românilor prin scandalul monstru pe care l-au avut la emisiunea Acces Direct. După ce Viorel și Vulpița au devenit celebrii, iată că Viorel a dat o nouă lovitură și a reușit, în cele din urmă, să se angajeze.

Viorel Stegaru, soțul Veronicăi, are planuri mari. Acesta dorește să ăși caute o locuință, iar apoi să-și ia fetița acasă. Recent, Viorel a dezvăluit că s-a angajat, iar în curând va începe munca la spălătorie auto.

CNA pune capăt aparițiilor televizate ale vulpiței. Pentru cei care nu sunt în temă, în ultima vreme, la emisiune Acces Direct, a fost prezentată în mod obsesiv o telenovela legată de viața Veronică și a lui Viorel Stegaru, doi soți din Vaslui.

În urmă cu o lună,  Veronica venea la televizor alături de soțul ei, Viorel, spunând că a fost violată de 3 bărbați.Ulterior, s-a aflat că totul este o minciună și că totul s-a petrecut cu acordul Veronicăi.

Veronica s-a obișnuit cu statul de vedetă și a făcut orice pentru a rămne pe sticlă.  Situații penibile, val de reacții din partea oamenilor, dar și numeroase critici – toate aceste elemente au făcut deliciul telespectatorilor zile întregi, iar Acces Direct a profitat din plin de context.

La scurt timp, CNA a transmis un mesaj extrem de dur, subliniind faptul că orele la care se difuzează telenovela vulpiței este una nepotrivită, căci și minorii pot sta în fața televizorului.

„Să nu vă gândiți nicio secundă ce fel de modele aduceți în societate, în fața tinerilor care s-ar putea uita la acea oră la emisiunea respectivă, mie mi se pare incredibil”, a spus Radu Herjeu, membru CNA