Evenimentul Zilei > Monden > Viorel și Vulpița nici nu știu pe cine au în față. Mirela Vaida pregătește ceva
Viorel și Vulpița nici nu știu pe cine au în față. Mirela Vaida pregătește ceva

Viorel și Vulpița nici nu știu pe cine au în față. Mirela Vaida pregătește ceva

Celebra Mirela Vaida, de la emisiunea Acces Direct, de pe Antena 1, va apărea într-un spectacol pus în scenă de Teatrul de Revistă Constantin Tănase, care va avea loc la Teatrul de Vară din Herăstrău.

Celebra realizatoare a emisiunii „Acces direct” de la Antena 1, Mirela Vaida, poate fi văzută azi pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Notara” din București. Spectacolul va avea loc la Grădina de Vară din Herăstrău, care are 2.500 de locuri, dar in cauza epidemiei de coronavirus, va fi permis accesul doar în limita a 500 de locuri.

Vedeta a postat un video pe intagram, vocea ei fiind una deosebită de bine structurată, capabilă să atragă atenția spectatorilor încă de la primele note.

Celebrul Vasile Muraru, directorului Teatrului de Revistă, a declarat că a fost obligat ca acest spectacol să se desfășoare în aer liber, datorită măsurilor luate pentru evitraea răspândirii noului coronavirus. „Am gândit această premieră, ca un spectacol adaptat tuturor condițiilor și măsurilor impuse de autorități pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus și a desfăşurării activităţilor culturale în condiţii de deplină siguranţă sanitară.

Pe scenă și în culise, pentru artiști și personalul tehnic, dar și în incinta grădinii de vară, pentru spectatori, vom respecta toate măsurile de protecție și distanțare socială. Titlul, regia, scenografia, coregrafia și distribuția spectacolului au fost gândite special astfel încât să respectăm regulile esențiale pentru protecția artiștilor și a personalului tehnic. Avem trei variante de distribuție, dar nu vor lipsi baletul și orchestra Teatrului”, a spus Muraru.

Pe scenă vor urca nume cunoscute și îndrăgite de publicul din România, precum Adrian Enache, Alexandru Lulescu, Nae Alexandru, Cristian Simion, Oana Ghioca, Monalisa Basarab și Alexandru Penciu. Costul unui bileteste de 25 de lei.

Încă nu este clar dacă la spectacol vor fi prezenți și celebri Viorel și Vulpița, actorii de ocazia în telenovela fără sfârșit de la ”Acces direct”. ”Să spui că sunt un om de cultură când lumea mă percepe, de la televizor, unde fac emisiuni cu mare audiență… să-mi spui tu mie că sunt om de cultură când tocmai de-asta sunt acuzată, că promovez incultura… Cred că ți-ai asumat și tu niște riscuri, un pic de hate și intrarea într-un malaxor din care cred că vei ieși pentru că am văzut cum scrii”, a conchis Mirela Vaida la DC News.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: