Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, cu o avere estimată la ordinul zecilor de milioane de eurom l-a pus la punct pe Viorel Cataramă. El era nemulțumit că astfel de idei sunt propagate în spațiul public, în condițiile în care chiar fiul lui a fost internat cu infecție cu SarsCoV2, după o vizită în SUA.

„Băi, Viorele, copilul meu – și Mircea Badea știe – a venit de la New York cu Covid. Și a fost în spital, în România, 17 zile, Viorele! N-am dormit o oră pe noapte, domnu’ Viorel, pentru că nu puteam să dorm. Băi, mie îmi murea copilul! Nu am eu treabă cu 30.000, cu 60.000, ce ai tu în cap… Viorele, mie îmi murea copilul și dacă era și copilul tău acolo lângă al meu, cred că amândoi ne tăvăleam prin curtea spitalului – cu Covid!”, a spus Tăbăcaru.

Viorel Cataramă s-a remarcat în ultima vreme, printr-un comportament care ar putea fi catalogat cel puțin ciuda. Milionarul a negat existența virusului, iar pentru asta s-a dus într-o localitate, unde s-a îmbrățișat cu o persoană, suspectă de infecție cu noul coronavirus.

Joia trecută, Cataramă și-a făcut testele care au ieșit negative. Din cauza comportamentului său, soția lui Cataramă, cunoscutul medic Adina Alberts a anunțat public că se va autoizola, împreună cu copilul acestora, pentru a nu se infecta.