Evenimentul Zilei > Actualitate > Declarație NEAȘTEPTATĂ a Violetei Romanescu:„Da, e ruda mea”
Declarație NEAȘTEPTATĂ a Violetei Romanescu:„Da, e ruda mea”

Declarație NEAȘTEPTATĂ a Violetei Romanescu:„Da, e ruda mea”

Prezentatoarea TV, Violeta Romanescu, a recunoscut că Eva Jumătate, fetița care a ajuns în finala „Suedezii au talent" îi este nepoată de văr. Eva a impresionat juriul cu vocea sa. Ea a cântat piesa lui Loren Allred, „Never Enough".

Eva Jumătatea are 10 ani și a impresionat jurații concursului „Suedezii au talent" cu timbrul său puternic și profund, conform dcnews.ro

Prezentă în platoul România TV, prezentatoarea TV Violeta Romanescu a recunoscut că Eva îi este rudă, mai exact îi este nepoată de văr. 

„Părinții ei sunt plecați de foarte mult în Suedia. În 2001 au făcut nuntă aici, în București, și la foarte scurt timp, amândoi s-au mutat în Suedia. Tatăl Evei, Sorin, este văr cu mine. S-a cunoscut cu Raluca încă din studenție. El era, la un moment dat, medic rezident ortoped la Spitalul Municipal, iar Raluca, anestezist, cred, că la Cardiologie", a spus Violeta Romanescu.

Prezentatoarea TV a mai spus că nu vede motivul pentru care părinții Evei s-ar întoarce în România. 

Întrebată de moderatorul TV care a fost cauza plecării părinților, de profesie medici, din România, Violeta Romanescu a mărturisit: „Din cauza salariilor din România, ca orice cetățean român care pleacă din România să câștige mai bine și să aibă un viitor mai bun, pentru familia lui. Iată un exemplu de români care cred eu că nu se mai întorc în România niciodată. Vor alege să vină aici doar în vacanțe, să-și vadă bunicii. Nu văd de ce s-ar mai întoarce în România".

„Știam de talentul Evei. Am tot văzut-o participând la tot felul de concursuri de genul acesta. Îi urăm succes Evei în continuare" a afirmat Violeta Romanescu . 

Sursa foto: Facebook

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: