Violențele de la Londra: Fiica unui milionar britanic, arestată pentru furt

Violențele de la Londra: Fiica unui milionar britanic, arestată pentru furt

Tribunalele din Marea Britanie încearcă să facă față sutelor de arestați, în urma violențelor care au cuprins mai multe orașe. Printre aceștia se numără și Laura Johnson, o tânără în vârstă de 19 ani, fiica unui milionar, prinsă în timp ce conducea un autoturism plin cu electronice furate, ţigări şi alcool, care valorau 5.000 de lire sterline.

Poliția londoneză a efectuat 922 de arestări în legătură cu violențele, actele de huliganism și tulburare a liniștii publice. Dintre acestea, 401 au fost deja inculpate, scrie presa britanică.

Printre cei arestați fugurează și o tânără de 19 ani, care studiază engleza și italiana la Universitatea Exeter, scrie The Telegraph. Ea a fost prinsă în timp ce se afla într-un autoturism plin cu electronice furate, ţigări şi alcool, care valorau 5.000 de lire sterline, și a fost plasată în arest.

Tatăl tinerei este un om de afaceri de succes, cu o avere de milioane de lire sterline. Familia Johnson locuiește în Kent, într-o casă estimată la un milion de lire sterline, prevăzută cu gard electric de protecţie, iar în curte are un teren de tenis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Laura a pledat nevinovată și a fost eliberată pe cauțiune. Ea va trebui să poarte o brățară electronică de monitorizare, să nu părăsească domiciliul între anumite ore și nu are voie să intre în Londra.

Arestat a fost și Ahmed Farah, de 27 de ani, student la jurnalism, prins în timp ce avea asupra sa o armă albă. Magistrații au respins cererea de eliberare pe cauțiune.