Evenimentul Zilei > Actualitate > Vila lui Sorin Ovidiu Vîntu a fost dată spre închiriere. Cât te costă să mănânci la aceeași masă cu celebrul milionar? – Galerie foto impresionantă
Vila lui Sorin Ovidiu Vîntu a fost dată spre închiriere. Cât te costă să mănânci la aceeași masă cu celebrul milionar? – Galerie foto impresionantă

Vila lui Sorin Ovidiu Vîntu a fost dată spre închiriere. Cât te costă să mănânci la aceeași masă cu celebrul milionar? – Galerie foto impresionantă

Casa luxoasă de pe strada Paris în care a locuit Sorin Ovidiu Vîntu este acum disponibilă oricui. Imobilul din centrul Bucureștiului se poate închiria cu 200 de euro pe noapte.

Sorin Ovidiu Vîntu a locuit, timp de mai mulţi ani, în această vilă de lux. A părăsit, însă, s-a mutat şi s-a stabilit în Otopeni, unde deţine un domeniu impresionant, iar casa a rămas fiicei sale. 

Gurile rele spun că această decizie a fost luată ca măsură disperată a omului de afaceri să facă rost de bani. "N-aveam cum să închiriez casa, pentru că nu a fost niciodată în proprietatea mea. În anii în care am locuit acolo am plătit chirie, lucrurile sunt simple", declara SOV, pentru Cancan.ro, în octombrie 2015.

Vila este situată pe Strada Paris nr. 34 şi pune la dispoziţia celor care vor să o închirieze camere cu aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Toate unităţile dispun de baie privată cu cadă, uscătoare de păr, bideu şi articole de toaletă gratuite. 

Proprietatea are o bucătărie comună, sală de fitness, iar internetul şi parcarea privată sunt gratuite. Cei care doresc pot juca inclusiv tenis de masă. În plus, Muzeul Grigore Antipa şi Parcul Herăstrău se află la 700 de metri, respectiv 1.2 kilometri de vila unde a locuit, în trecut, Sorin Ovidiu Vîntu.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News