Evenimentul Zilei > International > Viktor Orban: „Imperiul Soros trebuie DAT AFARĂ din Ungaria!”
Viktor Orban: „Imperiul Soros trebuie DAT AFARĂ din Ungaria!”

Viktor Orban: „Imperiul Soros trebuie DAT AFARĂ din Ungaria!”

Prima sarcină a Ungariei, în anii următori, este de a izgoni din țară „Imperiul Soros”, a declarat premierul Orban la o televiziune locală.

Miza pentru alegerile din 8 aprilie este dacă Ungaria va avea un guvern național sau dacă niște candidați care îl reprezintă pe omul de afaceri american vor reuși să formeze ei guvernul, a spus Orban, citat de MTI.

Ungaria este o țară valoroasă, a adăugat el. „Sunt unii care vor să pună mâna pe ea, mai ales acum, când țara se află pe ruta valului marii imigrații care vine din sud”, a spus premierul.

Acesta a adăugat că unele organizații, mai ales cele care au legături cu „Imperiul lui George Soros”, care lucrează pentru a dărâma gardulde sârmă ghimpată și a transforma Ungaria într-o „țară de imigrație”.

„Dacă devenim o țară de imigrație, atunci li se vor da întâietate planurilor imigranților și ale lui Soros, în dauna intereselor Ungariei. Însă noi ne dorim ca majoritaris să rămână cei pentru care Ungaria este pe primul loc. Pentru acest lucru este nevoie de un guvern național.”

Adevărata miză a alegerilor de la 8 aprilie este dacă guvernul va cheltui fondurile publice pentru sate și mici orașe sau va fi nevoit să le cheltuiască pentru a construi o „țară de imigranți”, a conchis Orban.