Evenimentul Zilei > Politica > Dezvăluire de SENZAŢIE! Cum s-a DECIS VIITORUL României. Mutarea care a SCHIMBAT TOT
Dezvăluire de SENZAŢIE! Cum s-a DECIS VIITORUL României. Mutarea care a SCHIMBAT TOT

Dezvăluire de SENZAŢIE! Cum s-a DECIS VIITORUL României. Mutarea care a SCHIMBAT TOT

Călin Popescu Tăriceanu a făcut o dezvăluire importantă în cadrul şedinţei Biroului Politic Central al ALDE, întîlnire în care se dezbătea viitorul lui Daniel Constantin.

Liderul ALDE a precizat că dacă dorea doar o funcţie, o avea în 2016, cînd PSD a dorit să îl sprijine în candidatura pentru Primăria Capitalei. "La alegerile locale a trebuit să recurg împreună cu colegii mei la o formulă pentru candidatura la București în contextul în care le-am explicat celor care îmi sugerau sau chiar mi-au cerut explicit să candidez pentru funcția de primar al Bucureștiului, rețineți că aveam și sprijinul PSD-ului, deci șanse foarte mari de a fi ales.

Nu considerați că dacă s-a ales doamna Vrânceanu stau eu acum să spun că și pentru mine ar fi fost aceeași treabă. NU asta vreau sa spun. Altceva vreau să spun – Am atras atenția la vremea respectivă că obiectivul strategic al partidului nu este câștigarea Bucureștiului ci intrarea în Parlament și acum cred că înțelegeți mai bine și de ce nu voi putea să fac campanie electorală ca lumea din funcție administrativă ca lider al partidului, pentru că mi-ar fi spus că domnule Tăriceanu dumneavoastră vorbiți despre Justiției și eu dau cu mașina în gropile din București sau că e mizerie pe stradă sau asa mai departe, cam ceea ce i se intampla doamnei Firea când abordeaza zona politicului”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, conform ştiripesurse.ro