Alături de fiica ei au găsit-o și fotoreporterii EVZ. Alături de Laura, fosta cântăreață a mers la un centru comercial pentru a-și cumpăra câteva produse de make-up. După ce a testat mai multe rujuri și s-a uitat după câteva produse cosmetice, Manuela și-a luat fiica și au ales un restaurant din cadrul mall-ului pentru a lua masa, dar și pentru a petrece câteva clipe ca între fete.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/7

Chiar dacă au trecut ani buni de când nu a mai apărut în platoul emisiunilor TV și la evenimente mondene, Fedorca este în continuare recunoscută de oamenii care i-au ascultat muzica sau au urmărit emisiunile pe care le-a moderat. Dovadă că, angajata magazinului cu produse cosmetice a recunoscut-o, este că i-a oferit un tratament preferențial și anume i-a permis să-și scoată masca de protecție, a cărei purtare este obligatorie în magazinele comerciale, dar și să testeze unele produse.

Își crește singură fiica

La cei 9 ani, Laura, fiica Manuelei, nu părea interesată de produsele de make-up, ci mai mult își dădea cu părerea dacă nuanța pe care mama ei o alegea pentru buze o avantajează sau nu. Cele două erau singure la mall nu doar pentru că aveau parte de o ieșire la shopping „ca fetele”, dar și pentru că Manuela își crește singură fiica. „Bărbații sunt buni pentru a face copii, pentru a-ți trăi viața frumos cu ei. Eu am ales să-mi cresc copiii singură, sunt foarte fericit”, a povestit Manuela Fedorca într-o emisiune la Acasă TV.