Faptul că au devenit părinți nu îi împiedică pe Diana Dumitrescu și Alin Boroi să aibă parte în continuare de momentele lor în doi. Chiar zilele trecute fotoreporterii EVZ i-au întâlnit pe cei doi pe terasa unui restaurant din București. Singuri, fără compania prietenilor sau fără fiul lor, Carol, în vârstă de aproape doi ani, Diana și Alin au ieșit la un cocktail și un pahar de bere. Pentru că nu își mai alăptează de mult fiul, Diana își permite ca din când în când să accepte invitația soțului de a ieși la un pahar de vin sau un cocktail cu alcool.

Nu simte nevoia să arate mereu ca „scoasă din cutie”

Îmbrăcați lejer, pesemne că a fost o ieșire neprogramată, Diana și Alin au uitat pentru câteva minute de rolul de părinți și s-au bucurat unul de compania celuilalt. Cu părul un pic cam răvășit și fără strop de machiaj pe față, actrița nu ține morțiș ca la fiecare întâlnire cu soțul ei să fie fără cusur. Se pare că timpul este extrem de important pentru ei și Dumitrescu preferă să-l petreacă în compania lui Alin decât să-l piardă în fața oglinzii sau prin vizite zilnice la salonul de înfrumusețare.

 

Chiar și nemachiată și ciufulită, Diana și-a primit porția de sărutări și îmbrățișări din partea soțului. La un moment dat, clipele de intimitate le-au fost întrerupte de telefoanele mobile. În timp ce Alin a răspuns apelului telefonic, Diana și-a verificat mesajele scrise și cel mai probabil s-a interesat de starea fiului ei.