Ajunsă la 16 ani, Mara Ilinca nu este diferită față de adolescenții din ziua de azi. Deși este implicată în activități extra școlare, cum ar fi sportul și baletul, tânăra a intrat puternic în adolescență și are și puseuri de personalitate care nu sunt mai mereu pe placul mamei sale.

„E o combinație detonantă. E frumoasă și deșteaptă. Adolescența este o perioadă complicată. Ca părinte trebuie să ai extraordinar de multă răbdare, dar eu sunt fericită că mă înțeleg cu ea. Suntem într-un echilibru. eu sunt un om răbdător. Ea este o persoană care spune că nu știe ce ar face dacă n-aș avea atâta răbdare cu ea. Știe uneori că e explozivă, dar își trage de seamă și relația noastră e una bună, adică reușim să ne înțelegem ca oamenii. E foarte important”, a mărturisit Raluca Moianu la emsiunea „Cu capu-n zori”.

Deși are încredere deplină în fiica ei, pe care o alintă „blonda”, Raluca Moianu este conștientă de faptul că nu poate să o piardă din ochi, mai ales la această vârstă. Așa că o ține sub atenta ei supraveghere. Lucru care se poate observa și din fotografiile realizate de EVZ. Zilele trecute, colegii noștri au întâlnit-o pe Raluca Moianu în momentul în care o aștepta în mașină pe fiica ei. Cel mai probabil Mara fusese la o întâlnire cu colegii de liceu, iar Moianu a vrut să se asigure că ajunge în siguranță acasă. Puțin deranjată de faptul că mama a venit după ea, adolescenta a strâmbat puțin din nas la urcarea în autoturism și după ce au schimbat câteva cuvinte, cele două au plecat împreună spre casă.