Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Cum și-a început cariera Veve, cel mai colorat personaj al radio-ului românesc

VIDEO/ Cum și-a început cariera Veve, cel mai colorat personaj al radio-ului românesc

Supranumite „veverițele lui Cătălin Măruță, Alina Chinie și Mădălina Petrea, membrele trupei RedBlonde și-au continuat pasiunea pentru muzică și după ce au plecat de la emisiunea „La Măruță”. Dacă jumătatea roșcată a formației a preferat să se retragă din lumea camerelor de filmat, jumătatea blondă a devenit una dintre cele mai bune voci de radio, având matinal la Pro FM alături de Coțofană. De curând a revenit pe micul ecran la „Vorbește lumea”, iar în paralel se ocupă și de propria școală de muzică.

Mădălina Petre cea cunoscută drept Veve, uimește publicul prin show-urile ei de la matinalul „Dimineața Blană” alături de Coțofană. Deși acum este recunoscută după vocea ei, care se aude în fiecare dimineață la Pro FM, Mădălina a devenit cunoscută o dată cu emsiunea „Dansez pentru tine” unde a făcut parte din orchestra condusă de Petre Geambașu. Cântăreața a renunțat la show pentru a face parte din band-ul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, care pe atunci se numea „Happy Hour”, la care a renunțat ulterior pentru a se concentra asupra carierei sale muzicale. Între timp, Mădălinei i s-a făcut dor de micul ecran și, în momentul în care producătorii emisiunii „Vorbește lumea” i-a propus să facă parte din noua echipă, a acceptat instant.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/12

„Pentru mine televiziunea întotdeauna a însemnat „acasă”. Adică am mai făcut parte din alte două proiecte Pro TV și cumva mă simt ca în familie și de fiecare dată, la Pro TV pentru mine a însemnat acasă, mai ales că îi cunosc pe acești oameni, am lucrat, au acest vibe super pozitiv și te fac să te simți ca într-o familie. Reîntoarcerea pe TV nu poate decât să mă bucure, mai ales că mie îmi place televiziunea”, a povestit Mădălina pentru EVZ.

Profesor de muzică pentru alți colegi de scenă

Imediat după ce a plecat de la emisiunea prezentată de soțul Andrei, Mădălina s-a dedicat afacerii cu flori criogenate pe care o avea familia ei, business de care acum se ocupă doar părinții ei, ea demarând un alt proiect. „Business-ul a fost întotdeauna deținut de ai mei, adică ei s-au ocupat și se ocupă în continuare. Eu în schimb am un alt business, antrenez atât copii, cât și adulți și artiști și am o școală de muzică. Pe lângă cele două proiecte în care deja sunt, adică matinalul de la Pro FM și „Vorbește lumea”, sunt și antrenor”, ne-a mai spus Mădălina. Cu toate că pare o persoană îngătuitoare, în calitate de profesor este destul de dură și mărturisește că dacă vreunui cursant îi lipsește urechea muzicală nu se sfiește să-i spună, chiar dacă este vorba și de un copil de doar câțiva ani.

„Copiii să știi că sunt mult mai maturi decât par. Dacă le spui frumos, adică la modul : „uite, cred că te-ai potrivi pentru alt domeniu și mi se pare că asta nu ți se potrivește, dar o poți face doar de amuzament”, înțeleg foarte bine. Mi s-a întâmplat să le spun asta, au rămas la școală în continuare, dar au făcut muzică doar pentru distracție și nu s-au supărat”.

Video: Răzvan Vălcăneanțu

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News