Evenimentul Zilei > Monden > VIDEO. Carmen de la Sălciu, „demachiată” de operații estetice. Cum au modelat-o banii și succesul
VIDEO. Carmen de la Sălciu, „demachiată” de operații estetice. Cum au modelat-o banii și succesul

VIDEO. Carmen de la Sălciu, „demachiată” de operații estetice. Cum au modelat-o banii și succesul

Carmen de la Sălciua a devenit cunoscută în 2016, după ce Culiță Sterp a filmat-o în timp ce imita vocile unor cântărețe din România.

La începutul carierei, Carmen de la Sălciua nu era nicidecum bomba sexy de acum. Fața simetrică, nasul mic, buzele cărnoase, toate le-a obținut în urma unor operații estetice. Însăși cântăreața a recunoscut că nu arată așa de la mama natură.

 

 

Acum însă, Carmen de la Sălciua rupe inimile bărbaților.

„Artista a apelat la mai multe artificii estetice de înfrumusețare. Cu toate acestea, nimeni nu a știut până acum care a fost prima intervenție estetică pe care și-a făcut-o Carmen de la Sălciua (…) Aceasta și-a injectat acid hialuronic în buze prima dată, după care a apelat și la alte intervenții estetice. A ajuns să-și pună silicoane și să-și opereze nasul, iar acum se pare că este tare, tare mândră de înfățișarea ei. Și nu doar ea, ci și fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare, căci imediat cum Carmen postează o fotografie, aceștia înroșesc butonul de like”, anunță cancan.ro.

Un nou „duet” în showbiz. Carmen de la Sălciua și-a dus fanii în delir. „E la fel de sexy”

Carmen Racolța, cu numele de scenă Carmen de la Sălciua, le-a făcut o mare surpriză fanilor.

Piesa nouă și videoclipul au făcut jumătate de million de vizualizări în nici două zile.

Artista nu a cântat singură, ci cu sora ei, Daniela. Care este la prima apariție. Carmen de la Sălciua are o soră la fel de frumoasă și de sexy, care îi calcă pe urme. Daniela Racolța are 26 de ani și s-a lansat în muzică! Nu oricum, ci chiar alături de celebra ei soră.

Prima lor piesa împreună se numește „Pentru noi, femeile” și deja se bucură de mare succes la public! În doar 20 de ore de la lansare, piesa a acumulat jumătate de milion de vizualizări și se află pe locul 10 în Trending pe Youtube România.

„Colaborarea cu sora mea m-a trimis oarecum cu ani în urmă, când eram eu la începuturi! Am retrăit fiecare emoție pe care ea a simțit-o când s-a aflat pentru prima dată în fața camerelor de filmat! Știu cât de mult și-a dorit, dar știu și cât de mult a ezitat până să lansăm melodia asta! Le mulțumesc celor care au primit atât de bine colaborarea noastră! În calitate de soră mai mare am datoria și plăcerea să fiu un sprijin pentru ea și fiecare treaptă pe care o va urca, voi sta mereu în spatele ei! Pe mine m-a ajutat Dumnezeu și m-a făcut un om iubit de atâta lume și asta nu e puțin lucru! Dacă nu aș fi crezut în potențialul ei, niciodată nu aș fi sfătuit-o să înceapă acest drum! Pentru că e frumos… dar e și greu!”, a declarat Carmen de la Sălciua despre colaborarea cu sora ei, Daniela Racolța.

La fel ca și sora ei celebră, Daniela a terminat liceul de muzică din Alba Iulia, iar acum își dorește să-și îndeplinească visul din copilărie, acela de a deveni o cântăreață de succes.

„Dragii mei, pentru voi prima mea melodie, primul meu videoclip, la care am avut foarte mari emoții, această melodie fiind una specială datorită faptului că am realizat-o alături de persoana care mi-a dat cel mai mult curaj să fac asta, care a fost alături de mine în orice situație și care m-a ajutat în realizarea acestei idei de a începe să cânt, eu nu pot decât să îi mulțumesc din suflet atât ei cât și celor care au ajutat la realizarea acestui videoclip. Tot ce pot sa sper este ca această melodie să ajungă la voi și colaborarea dintre noi să fie una reușită! Vă mulțumim”, a spus Daniela.

sursa: cancan.ro